Bubó és una pastisseria artesana que cuida els petits detalls en tots productes, utilitzant ingredients de primera qualitat. Això s'aplica, esclar, a les coques: fetes a mà segons receptes tradicionals, i millorades amb nous contrastos i sabors. Trobareu el seu fet diferencial en detalls com brioix esponjós i tendre brioix amb les millors farines, amb pinzellades de mel mil flors, aigua de tarongina, anís verd, vainilla i canyella.
A les tradicionals coques hi afegeixen noves varietats que ja són marca de la casa. Enguany, han preparat una coca que s'adiu d'allò més a la seva filosofia de renovació del fet tradicional: han preparat una coca de mel i mató! Feta amb crema de mel de mil flors i mató fresc del Pirineu. I esclar, també èxits de passades edicions, com la deliciosa coca de gianduja i roses. Encara que els gormands més tradicionals es podran abraonar cap a la coca de nata i pinyons o de crema pastissera. La varietat és amplíssima: de llardons, de crema i cirera confitada... De xocolata amb fruits del bosc!